Våra hästar

På gården finns fyra hästar:

Geronemi
Har funnits på gården sedan hon var 1,5 år. Stabil quarter-travare, född 2003. Fux/chestnut.Hon är ett sto med jämt humör som alltid är beredd att jobba och ta i. Framåt och lyhörd. Nemi gick med korna under sin uppväxt och styrde hela koflocken i unga år.  Nu fungerar hon mycket bra i allt koarbete. Hon är utbildad av Göran Lindström på Okna ranch.

Therese och Geronemi
Therese och Geronemi

Amazing Mac
Mac är en solid paintvalack född 2004, fux/chestnut
Han är Rolfs häst och har bott på gården sedan han var fyra år. Tidigare tränades och tävlades han i cutting av Göran Lindström. Han är uppvuxen på Okna ranch. Mac är vår läromästare här på gården. En bussig kille som tycker bättre om koarbete än om finlir på ridbanan.  Det blir roligare på ridbanan med mycket koner och bommar.

Rolf och Mac

Pepsi
Pepsi är en paintvalack född 2010. Brunskäck/Bay tobiano. Han är Macs halvbror. Pepsi har bott på gården sedan han var 1 år. Han är orädd, mild och snäll till sin natur. Han vill gärna göra rätt och blir ledsen om någon säger åt honom för hårt. Pepsi älskar våra barn och står gärna och gosar och kelar länge och mycket. Han tycker det är roligt att jobba på ridbanan, gärna med mycket bommar. Han är inriden av Regina Schönborg.

Fiona
Fiona är dotter till Geronemi och Pepsi, Brunskäck född 2013. En glad, pigg och positiv tjej som alltid vill göra rätt. Hon är inriden av Regina Schönborg